Drömmar

Tänk om det hade varit underbart att bo här med mig. Tänk om det jag gjort, varit nog för dig. Tänk om du vågat lita på livet. Tänk om det som varit, och det du en gång gjort, hade glatt dig nu. Tänk om nuet vore till för att dela den kärlek vi har. Tänk om du hade sett vad utsikten är vacker. Tänk om morgondagen skulle kunna innebära något bra. Tänk om du duger, precis som jag.

Tänk så fantastiskt vi kunde ha haft det då, du och jag, just nu.

Du längtar efter att din kropp plötsligt ska fungera som förr igen. Kanske är min längtan, om en välmående själ för dig, lika orealistisk. Eller kanske inte. Jag vill inte sluta hoppas.

_________________________________________________________________

Natten till i dag, kl 01

Jag blir väckt, och passar då på att besöka toaletten. När jag sitter där, ropar Jöran på mig. Jag svarar:-”Jag försöker kissa”. Han kontrar:”-Och jag försöker överleva! Skynda dig å kom lite!”

Det var första vaket av tio. Jag hoppas på en bättre natt i natt. Godnatt!

4 reaktioner till “Drömmar

 1. Å, vad du uttrycker allt det svåra klokt! Det är väldigt givande att följa dina tankegångar om lidandet och kärleken och skönheten också för den delen. Hoppas på en lugn natt för er båda två.

  Gillad av 1 person

  1. Tack så mycket! Det glädjer mig att höra, och sporrar mig att fortsätta, då jag förstår att det jag skriver även är relevant för och berör någon mer. Tusen tack!
   PS. Natten blev lugn, bara ett vak, så det var jätteskönt. DS

   Gillad av 1 person

   1. I’m relieved that you had a much better night! Personally, if I’m well rested, I can deal with life. If I go through a period of sleep deprivation or even one really poor night of rest, it’s a labor to function and keep my spirits up. Hang in there, sweet one! 💙

    Gilla

   2. Du har alldeles rätt. Sömnlösa nätter tar knäcken på en ganska fort. Jag har tagit mig en natt i veckan som jag sover i ett annat rum, sedan i nov. Känner att det gör verkan. Tidigare kunde det gå flera månader ibland, utan att jag sov en ostörd natt. Fast det går att ropa så att det hörs genom väggarna också… Ta hand om dig du också! Är så glad åt vår kontakt här via bloggen.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en ny webbplats på WordPress.com
Kom igång
%d bloggare gillar detta: